Boende under mässan

Vill du bo nära Kistamässan?

Scandic Victoria Tower

I direkt anslutning till Kistamässan ligger det spektakulära hotellet Scandic Victoria Tower designat av den prisade arkitekten Gert Wingårdh. Hotellet med sina 34 våningar erbjuder förstklassigt boende med 299 dubbelrum, restauranger, konferenslokaler, gym och en skybar högst upp med en hänförande utsikt över hela Stockholm.

På entréplanet erbjuder Scandic Victoria Tower en inspirerande öppen miljö där lobby, lounge och restaurang flyter samman och skapar en social mötesplats för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling.

Ligger precis bredvid Kistamässan och erbjuder rabatterade priser på boende.

Ni bokar själva och får rabatt genom att uppge koden SVE010920 via centralbokningen: 08-517 517 00, hotellet direkt: 08-517 533 90 eller mejla till mice.victoriatower@scandichotels.com 

 

Vill du hellre bo inne i stan?

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger i centrala Stockholm, i hjärtat av den expansiva stadsdelen Vasastaden. Hotellet ligger i Grönstedska Palatset som en gång var centrallager för all vin och sprithantering i Sverige. Hotellet erbjuder 127 rum med personlig stil, restaurang & bar samt en konferens- och bankettsal för 400 personer. Flygbussar och lokalbussar stannar precis utanför hotellentrén, och pendeltåg och tunnelbana finns bara ett par kvarter bort. Precis runt hörnet ligger Hagaparken – en av Stockholms största parker med tillgång till Brunnsviken, där du kan bada eller hyra kajak, och Rörstrandsgatan – den perfekta platsen för god mat och dryck och shopping i charmiga butiker.

First Hotel Norrtull ligger nära Odenplans pendeltågsstation som tar dig direkt till Helenelunds station, en kort promenad från Kistamässan. Hotellet ligger även med direkt tillgång till motorvägen Norra länken. Ni bokar på https://www.firsthotels.se/hotell/sverige/stockholm/first-hotel-norrtull/ och anger koden FHCHUDTE för rabatt. (Obs. Antal rum med rabatt är begränsade.)

 
Radisson Blu Royal Viking Hotel
 

Njut av ett utmärkt läge i centrum när du bor på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholms främsta sevärdheter och största shoppingdistrikt ligger inom promenadavstånd och Stockholms centralstation ligger precis intill hotellet med smidiga förbindelser till närliggande områden.  Vistas i elegant enkelhet i våra rum och sviter. Alla våra 459 rum och sviter tillfredsställer moderna gästbehov och erbjuder noggrant utvalda förstklassiga bekvämligheter med fokus på välbefinnande och avkoppling.  Radisson Blu Royal Viking Hotel är en internationell mötesplats, där både hotellgäster och lokalbefolkningen kan mötas i en social miljö. Det här är den perfekta platsen att använda som bas under din vistelse i Stockholm. På plats hittar du vår lokalt etablerade restaurang, Stockholm Fisk. Det är en av de bästa platserna i Stockholm att frossa i fisk och skaldjur.  Om du tar hissen till översta våningen kommer du till vår eleganta cocktailbar HIGH, med en fantastisk utsikt över stadsbilden samt läckra cocktails. 

Radisson Blu Royal Viking hotel ligger bredvid centralstationen.
Bokning sker på: www.radissonblu.com eller telefon 08-506 54 000.Priser: Se deras hemsida för aktuella priser