Vad händer på mässan?

Årets tema - Hållbarhet

ett ständigt aktuellt och viktigt ämne! För att vår planet ska fortsätta vara en levande och hälsosam plats, behöver vi alla göra vårt bästa för att bidra till dess välmående. Därför kommer vi se till att göra det vi kan för att stödja hållbarhet, bland annat:

- Grönare matval: Restaurangen kommer främst att servera vegetariska och hållbara alternativ.

- Minskad pappersförbrukning: Vi sparar in på onödiga utskrifter och satsar på digitala lösningar.

- Återanvändning: Vi återanvänder material där det är möjligt och fokuserar på återanvändbara alternativ.

- Hållbara leverantörer: Vi samarbetar med leverantörer som också har ett starkt hållbarhetsfokus, såsom Kistamässan och Trippus.

Våra Samarbetspartners Kistamässan har ett imponerande miljöarbete och ett starkt hållbarhetstänk inom områden som energi, resor och boende, frakt och logistik, produktion och avfall, samt mat och matavfall. De tar även ett stort socialt ansvar.

Trippus erbjuder digitala tjänster och har b la tjänster som print-on demand, vilket betyder att biljetter skrivs ut på efterfrågan för att spara på papper, de erbjuder även en fantastisk tjänst för företag genom att skapa ökad försäljning på mässorna genom scanning av besökare. De har vunnit det stora eventpriset med motiveringen” för ditt outtröttliga engagemang för besöksnäringen där du är en pionjär genom ditt framsynta hållbarhetsarbete…. med satsningar som social hållbarhet och hållbara ekosystem".

Engagera Dig i Hållbarhet

Vi kommer att anordna en tävling för den mest hållbara produkten, för att ytterligare engagera alla våra utställare.Skicka in ert bidrag som ni vill tävla med senast 16 augusti till: linn.ribbhagen@shr.nu

- Bifoga en bild på er produkt

- Kort informationstext om produkten och varför den borde vinna.

- Vinnare utses under vår AW för ”The Skincare Professionals Awards”

Som man säger: ”Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något”!

Utställare

Det är många, både välkända leverantörer som nya företag, mindre som större, som ställer ut på mässan; AlumierMD, B4K Skincare Scandinavia, BTL Aesthetics Nordic, C9 Beauty, CNC Cosmetic, Derma ProMedical, Dermarome, Darius Cosmetics, Derma Industries of Sweden, Diamond Glow, Dr Spiller, Egoiste, Ellancé, Endospherese, FÄRG Makeup & Academy, Insights Cosmetics, Is Clinical, Kraft Group, LPG, Lilly Nais, Masq+/Powerlite, Mette Picaut, Nannic, Neostrata, Nordic Natural Beauty, Kraft Group, Qryo, Shareswiss, Studex, SkinExperts DK, Stella Details, Sybro Beauty, Xlash, med flera.

Se alla bokade utställare här, uppdateras kontinuerligt.

 

Föreläsare

Vi har i år flera intressanta föreläsare inbokade inne i M:07, föreläsningssalenoch vi kommer att ha digital information både i entré till mässhallen, vid skönhetsbaren samt utanför föreläsningssalen så att ingen ska missa. Dessa föreläser bland andra:

- Aysha Jones (FÄRG-Mångfald/Hållbarhet/Make-up)

- Augusto Zuniga Stenberg & Marilla Altersten från Strålsäkerhetsmyndigheten (IPL/Laser)

- Alison Bladh (Hormoner/Hud/Hälsa/Klimakteriet)

- Arvid Skarp & Elias Karlsson (Tillväxt/Sociala medier)

- Dr Anne Wetter (C9 Beauty)

- Linnea Åkerblom/ Nannic (Prebiotika/Mikrobiom)

- Maria Bergendahl (IPL/ Laser gruppen- IPL/Laser/RF Microneeedling)

- Marielle Isaksson (SM i Make-up/Glossgods-gesällbrev Make up)

alla dessa är dessutom kostnadsfria!

 

Föreläsare & Workshops på stora scenen

Torsdag 5/9

10.15-11.30 Marielle Isaksson,tidigare vinnare av SM i Make up och ägare av Glossgods visar upp högtids Make up.

11.45-12.45 Hall & Hatje, ”Sveriges enda digitalbyrå specialiserad på skönhetsbranschen! - låt oss hjälpa dig att växa!"

13.00-14.30 Jens Bergström, tatuerare på Heavenly inc & föreläsare, kommer att hålla en upplättad föreläsning om riskanalyser i arbetsmiljön, rörande stickande och skärande ingrepp.

14.45-15.45 Elin Fagerberg & Anna Karin Wahlberg med Hudnära/Hudvårdsdjungeln kommer att spela in live-podd med gäster

16.00-19.00 DJ Javi Fernandez intar scenen och värmer upp inför den stora prisutdelningen för The Skincare Professionals Awards & det populära AW-minglet!

The SPAwards

Vi ser fram emot den populära afterworken på torsdagen den 5 september i samband med prisutdelningen av ”The Skincare Professionals Awards”, de auktoriserade hudterapeuternas finaste utmärkelse. Afterworken har i år döpts till 'The SPAwards'. En fantastisk kväll utlovas med DJ och garanterat trevlig stämning! Årets konferencierer är Elin Fagerberg och Anna Karin Wahlberg som driver podden Hudvårdsdjungeln och är författare till boken Hudnära.

17:00 den 5 september inne i Mässhallen! Endast för deltagare i ”The Skincare Professionals Awards”, SHR-medlemmar samt våra utställare.

 Fredag 6/9

10.15-10.55 Frida Söderström berättar om deras fantastiska arbete för Look Good Feel Better, LGFB

11.05-12.30 Aysha Jones - Ägare av make up märket & företaget FÄRG Make up & Academy och influencer, håller make up workshop.

13.00-14.00 Hall & Hatje, ”Sveriges enda digitalbyrå specialiserad på skönhetsbranschen! - låt oss hjälpa dig att växa!"

14.15-15.15 Hudvårdsdjungeln med Elin Fagerberg & Anna Karin Wahlberg kommer att spela in live-podd med gäster.

Mer kommer!

 

Workshops & behandlingsutrymme

Malena Billeqvist kommer att erbjuda salongsyoga vid aktivitetshörnan (tidigare lilla scenen) det enda du behöver är en stol. Under 15 min leder hon er genom enkla andnings- och stretchövningar för ”den perfekta pausen på salongen för att kunna bli en hållbar terapeut”.

Detta upprepas i 4 omgångar under 1h på förmiddagen & 1h på eftermiddagen.

Torsdag 5/9 :

10.30-11.30

15.30-16.30

Deltagare får ett program med sig hem samt möjlighet att vinna ett pris från yogagrossisten samt rabattkod till Swedenyogaretreats som ordnar Retreats och Yogaresor! Endast för er som deltar! - Behandlingssängar med bord, kommer att vara uppställda under dagen för er utställare att använda, här kan ni utföra enklare behandlingar till mäss-priser.

- Behandlingssängar kommer att vara uppställda under dagen, här kan ni se behandlingar samt få enklare behandlingar till mäss-priser! Bokning sker hos respektive utställare. Tider för respektive utställare kommer att stå på den digitala skärmen för mässinformation i entrén.

 

Fotografering

Vi kommer som tidigare år att erbjuda medlemmar gratis porträttfoto av en professionell fotograf! Till er utställare, som ej är medlemmar, men önskar ett porträttfoto till hemsida t ex, kommer även att erbjudas detta och då till ett bättre mäss-pris.

Vi kommer i år att använda oss utav den professionella fotografen Agnes Myrehed under mässan. Porträttfoto är endast som drop-in och i mån av tid, först till kvarn, biljett hämtas i SHR:s monter.

www.fotografagnesmyrehed.com

 

Photo Booth

För er som vill skapa egna minnen och få ett fint kort tillsammans eller en snygg selfie, så har vi även i år vårt populära Photo Booth – Föreviga dina bästa minnen med Myselfie som tillsammans med vår Photo Wall skapar riktiga rödamattanbilder! Här kommer vi även att ha en utlottning av produkter för bästa bild!

​Välkomna att skapa era minnen i monter: F:07

Mat & förtäring

Restaurang

Kistamässan har en restaurang utanför mässhallen, till höger, som håller öppet för lunch. Det kommer att erbjudas både fräscha sallader som varm mat med hållbara alternativ som fisk, vegetariskt & vegan. Rött kött serveras inte med tanke på miljön, vilket går hand i hand med vårt hållbarhetstema i år.

Öppettider: kl.11 - 15

Bistron

Bistron vid entrétorget erbjuder en cafémeny med bakverk samt enklare maträtter som sallader, smörgåsar och soppor. 

Öppettider: kl.10 - 17

Här finner ni mer information om restaurangerna: www.kistamassan.se/mat-dryck/

 

Skönhetsbaren

Inne i mässhallens mitt ligger Skönhetsbaren, här serveras det bubbel, vin och alkoholfria förfriskningar samt lättare tilltugg till självkostnadspris.

Monter D:15

Öppettider: kl.10 - 17

 

SHR-Lounge

Under afterwork på torsdagen den 5 september, i samband med prisutdelningen av ”The Skincare Professionals Awards”, kommer vi att ha öppet med ”minibaren” inne i SHR-lounge. Här kommer vi att ha reducerade priser för våra SHR-medlemmar.

Monter E:25

Öppettider: 17 - 19 

 

SHR  

På plats på mässan hittar du alltid SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, med kansli och styrelse. Vi finns här för er, berättar om vår verksamhet och svarar på frågor om allt från medlemskap till fortbildning. Det kommer även finnas utvalda medlemsvaror till försäljning.

Vi står precis innan du går in i mässhallen i monter EH:05

 

Anmälan & köp av biljetter 

Dela gärna informationen om biljetter till mässan. För de som arbetar på en salong och är verksam inom skönhetsbranschen som hudterapeut eller på annat sätt, men som ej är SHR-medlem, är självklart välkomna och den biljetten köper de här.

Early Bird (fram till 31/7) – En dag 375 kr/Två dagar 475 kr

Ordinarie pris – En dag 475 kr/Två dagar 625 kr

OBS! Endast personer verksamma i skönhetsbranschen och studerande från hudterapeututbildningar godkända av SHR får besöka mässan.

 

Följ oss 

   @hudokosmetik

     @hud_och_kosmetik

 

Plats

Kistamässan (mellan Stockholm och Arlanda, 15 min med tåg från Stockholms central)

Kistamässan

Arne beurlings torg 5    

164 40 Kista   

Kontakt: info@kistamassan.se

Telefon08-506 650 00   

Hitta hit

 

Öppettider

Torsdag 5 september 10.00-17.00

Fredag 6 september 10.00-17.00

 

 Arrangör

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR)

 

Kontakt

Linn Rojas Ribbhagen

Auktoriserad Hudterapeut 

Projektledare Hud & Kosmetik

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

CIDESCO Section Sweden Dalagatan 60 | 113 24 Stockholm

linn.ribbhagen@shr.nu

073 829 90 00

 Varmt välkomna!