Monterservice

Monterservice

Vi har en hög ambition vad gäller ditt mässdeltagande. Därför kan du beställa det mesta du behöver till din monter snabbt och effektivt från en och samma leverantör. God planering, bra produkter och duktig personal med hög servicenivå garanterar dig konkurrenskraftiga priser. Kistamässans partner, Workman Event, har ett 40-tal personer som är specialister på byggnation, fastighets- och monterservice.

Om Workman Event

Workman Event är ett företag som sedan 1998 bedrivit verksamhet inom utställning och evenemangsbranschen. Förutom samarbetet med Kistamässan arbetar även Workman Event med bl.a Melodifestivalen, Scandinavian Outdoor Group på ISPO-mässorna. Varmt välkommen att kontakta Workman Event vid tekniska frågor och beställningar.

Beställ i tid och spara pengar

Observera att vi debiterar 30 % extra för artiklar och tjänster om du beställer dem senare än 10 arbetsdagar före mässans inflyttning. Hör av dig i tid och spara pengar!

Ändring/Avbeställning

Ändring/avbeställning senare än 10 arbetsdagar innan mässans öppningsdag debiteras fullt pris.

Fakturering

All monterservice faktureras efter mässan med betalningsvillkor 10 dagar netto. Alla priser i katalogen är hyrpriser för hela mässperioden, exklusive moms, om inte annat anges. Workman Event reserverar sig för eventuella tryckfel samt prisjusteringar.

Välkommen till vår Online shop

Kontakt

Workman Event AB
Strömögatan 5
164 40 KISTA
08-410 356 60
monterservice@workman.se
www.workman.se